Niška grupa Glad snimila spot u Logoru!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

„Niški heavy metal bend "GLAD", na samom početku nove 2017. godine izbacio je spot za pesmu „Tamnica" koja će se naći na njihovom albumu čije se izdavanje očekuje na proleće ove godine. Spot je utoliko zanimljiv što je prvi rock spot koji je sniman u zgradi Logora na Crvenom Krstu.U spotu se pojavljuje poznati glumac niškog Lutkarskog pozorišta Davorin Dinić, inače bivši basista benda.


Grupa "GLAD" je nastala 1996. godine u Nišu i učestvovala je na mnogim festivalima širom Srbije od kojih izdvajaju Zaječarsku gitarijadu, Rock On Fest, Beer Fest, Čupin Memorijal, Peace Rock Fest, a nastupali su i kao podrška bendovima Mama Rock, Kraljevski Apartman i Osvajači.


Bend je takođe na takmičenju srpskih rok grupa pod nazivom "Demo masters", a u organizaciji Radio Beograda 202 došao do finala, a snimali su i u studiju 6 Radio Beograda i njihova pesma „Vampir" našla na kompilaciji neafirmisanih bendova 2010. u izdanju PGP RTS.


Pogledajte spot na:
https://www.youtube.com/watch?v=wqvKiNxFv_E




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku