Objavljena kompilacija Puls Balkana



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kopilacija Puls Balkana je radjena po uzoru na evropske underground kompilacije, bendova različitih žanrova. Inicijator svega je Filip Avramović, bubnjar benda Streetcore Unity.

Sa ukupno 30 bendova koji su pristali da učestvuju, ovo je jedna od najvećih kompilacija, koja se našla na ovim prostorima. Medju klasičnim hardkor punk žanrovima, možete naići i na žanrove kao što su : Metalkor, metal, thrash metal, punk, punk rok i mnoge drugi. 

Ova kompilacija spaja Balkansko poluostrvo u jednu masivnu varijantu distorzije, dranja i beskompromisnog prženja, koje ni jednog slušaoca neće ostaviti ravnodušnim. Skini ili slušaj totalno frajla.

Bendovi koji su se našli ovde dolaze iz Bosne i Hercegovine, Grčke, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. A to su: Bitange, Bugarska skupština, Limbo, Putrid Blood, T-ERROR, Nadimač, Hit by Pain, Ruthless Void, Thrash Union, Urban Instinct & Edo Maajka, Streetcore Unity, Zbedem, Cardinal Point, Mud Factory, Violent Chapter, Overpain, Y.O.X., Everything's Right, Morbid Cow, No Warning Shot, Emetica, BRAT, Nula Plus, Dishumanity, Gomila nesklada, Nemesis, Anger, Freedom, Nagual, Žuta minuta.

Izdavač : Bucanpas.com
Artwork by : Leviathan Design




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku