Prvi singl i spot benda Detroit Groove Gang



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Detroit Groove Gang je banda, zajednica, kolektiv. Skupina prijatelja krvlju vezana za Groove.

Banda se skupila spontano nakon zajedničkog gledanja filma "Get On Up" o životu Jamesa Browna. D.G.G. se sastoji od članova iz tri različita benda, zasad.

Singl "Light To Lust" snimljen je u jednoj večeri u kućnom "Fantom" studiju u Zagrebu.

Singl je to koji najavljuje i prvi album "Motor City Funk". Album izlazi ove godine, a sljedeći singl u ožujku.

Spot je namontiran od različitih dijelova BBC-ovog dokumentarca "Motor City's Burning – Detroit -  from the Motown to The Stooges". Završna scena spota je iz filma "Velvet Goldmine" redatelja Todda Haynesa.

Fotografija kojom se predstavljamo prikazuje 4 radnika putujućeg karnevala snimljenih u Detroitu. Autor fotografije je Dave Jordano.

Link na kojem možete pogledati spot za singl "Light To Lust":

https://www.youtube.com/watch?v=Zt82eIn7QCg




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku