15. ROĐENDAN AMMONITE RECORDSA II DEO UZ VENTOLIN, ON TOUR I THE MOTHERSHIP ORCHESTRA



Sviđa ti se? Javi ostalima!


15. rođendan izdavačke kuće Ammonite Records obeležavamo nizom koncerata i književnih događaja u više gradova Srbije. Na redu je drugi rođendanski koncert u nizu - nastup tri grupe koje objavljuju za Ammonite Records: Ventolin, On Tour i The Mothership Orchestra, u subotu, 25. februara u novom centru beogradske alternativne kulture – Dorćol Platzu.

Ventolin još od 2000 godine briše granice između elektronskog i akustičnog zvuka. Prošle godine objavili su šesti studijski album "Las Vegas " za koje poznavaoci kažu da je najsvedenije i najintimnije njihovo izanje do sada.

U svečanu atmosferu uklopiće se i beogradska akustična trojka On Tour koja je u decembru proslavila peti rođendan. Poštovaoci sastava znaju da njihovi slavljenički nastupi uvek budu nešto posebno, pa nema razloga da Vlada, Ivana i Marko ponovo ne obraduju publiku.

The Mothership Orchestra već dvanaest godina krstare regionom i Srbijom. TMO će predstaviti svoje dobro poznate pesme u chamber rock maniru za koje je karaksteristična dobra orkestracija i uticaji različitih žanrova i pravaca od downtempa do britanskog folka.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti u pretprodaji na blagajni Dorćol Platza po ceni od 400 dinara. Na dan koncerta, karta će koštati 450 dinara. Ammonite Records sprema i brojna iznenađenja, poklone i rođendanske popuste za posetioce.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku