Door Deal nastavlja i dalje



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Door Deal nastavlja i dalje, ovaj put za Vas dovodi dva benda. Đakovački No Hurry Brigate te splitski Eto.

Eto je najmlađa snaga splitske psihodelični/punk/rock scene, koja postoji pune tri aktivne godine. Bend iza sebe (za svoje godine) ima poprilično koncerata, a ujedno mogu se pohvaliti uspjesima poput: finale Demofesta (Banja luka) gdje su nastupili pred 10 000 posjetitelja i pohvatali vrhunske kritike, polufinale HGF-a, Inkubator demo fest, te finale Imagine festivala (na kojem su ujedno svirali pred ugodno popunjenim trgom Bana Jelačića u Zagrebu).... 
Nakon dva singla "Exodus" i "Medo" album "Mačak u prizmama" izlazi za svježu nezavisnu izdavačku kuću "Juda records" te osvaja vrhunske kritike i mnogobrojne slušatelje. - Turneja kojom bend predstavlja album i dalje traje, te ujedno čini bend eto jednim od najaktivnijih mašina od bendova.

Facebook: https://www.facebook.com/ETObend/?fref=ts
You tube kanal: https://www.youtube.com/channel/UC5ezWZLiPAz3DDVP_TaM3Sw
Treći singl "Angelo Rosso": https://www.youtube.com/watch?v=IUMQFT_eEQQ

FREE DOWNLOAD albuma: https://etoband.bandcamp.com/releases

+ No Hurry Brigade: https://www.facebook.com/No-Hurry-Brigade-277512382324701/

http://nohurrybrigade.bandcamp.com/

Door Deal: https://www.facebook.com/doordeal/?fref=ts

Event: https://www.facebook.com/events/1412813532093445/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku