DOWNSTROY & NEMANJA KOJIĆ KOJOT (EYESBURN) PONOVO SNIMILI PESMU SISTER!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Iako je Eyesburn nakon više od 20 godina uspešne karijere zvanično prestao s radom, kikindski sastav Downstroy je zajedno sa Nemanjom Kojićem Kojotom "oživeo" pesmu Sister, koja se nalazi na njihovom debi albumu "Dog Life" (Metropolis, 1998.), a koja je originalno snimljena još 1996. godine.

- U jednom opuštenom druženju u našem gradu, zajedno smo došli na ideju da bi bilo zanimljivo snimiti novu verziju i tako se, na neki način odužiti sastavu Eyesburn koji je i te kako uticao na naš rad, navodi Darko Živković, frontmen benda Downstroy.

Snimanje pesme je urađeno u Adi i Beogradu, a producent je bio Sebők Szabolcs.

Downstroy postoji i radi od 2004. godine, do sada je objavio EP, album, kao i nekoliko singlova. Nastupali su na svim bitnijim domaćim i regionalnim festivalima, kao i na najpoznatijem heavy metal festivalu današnjice - Wacken Open Air-u u Nemačkoj.

Poslušajte numeru:

https://www.youtube.com/watch?v=2Qe2ttqNmlU  
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku