DREDDUP poklanjaju besplatnu kompilaciju pesama povodom 20 godina postojanja!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Povodom 20 godina postojanja, i kao zahvalnost svim fanovima i prijateljima koji tokom godina podržavaju i prate bend DREDDUP, bend je uradio jednu kompilaciju od 30 pesama iz svih "etapa". Pesme su pažljivo birane i pažljivo slagane tako da predstave jasan presek 20 godina rada benda.

Strana A sadrži bendovske pesme i pesme po kojima ljudi najviše poznajudreDDup  - čitaj: strana za vruć seks i lomljavu stana.
Strana B sadrži eksperimentalnije radove koji su tokom godina bili podloga za filmove, pozorišne predstave i experimentalne video radove - čitaj: strana za preispitivanje sebe i gubljenje svesti.

Ova kompilacija je uvod u '20 godina buke' turneju koja kreće u aprilu ove godine i za koju se bend uveliko priprema. U planu su celovečernji koncerti na kojima će se svirati kako stare tako i potpuno nove pesme.

Kompilaciju možete skinuti potpuno BESPLATNO klikom na ovaj link - https://www.mediafire.com/?jvr3lyg6j494lmu




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku