DŽA ILI BU izdali album godine po izboru 202-jke. A kreću i na turnejuSviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon što je pesma "GASIO SAM MRAK" izabrana za HIT GODINE od strane slušalaca radija BEOGRAD 202, pobedivši u finalu METALLICA I RHCP, bend DŽA ILI BU dobio je još jedno priznanje u godini u kojoj slavi 30 godina postojanja.
Album "SEDMA SILA" izabran je za ALBUM GODINE u emisiji Rok Godišnjak istog radija.

Bend je promotivnu turneju zapošeo u Crnoj Gori, i BiH, a nastavlja u Sloveniji i Hrvatskoj nastupima  u  Ljubljani 16.02. i Mariboru 17.02. i Zagrebu 18.02. u klubu KSET.
Nakon toga sledi serija koncerata širom Srbije: Kragujevac, Pirot, Kruševac, Niš, Zrenjanin, Kovin, Požarevac...Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku