John Wayne ekranizovao singl "U njenom džepu"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kruševački power pop sastav John Wayne je pred samu Novu godinu objavio svoj album prvenac "Tračak svetla" za najstariju srpsku nezavisnu izdavačku kuću Take It Or Leave It Records, a danas nam predstavljaju i svoj novi video singl načinjen za temu "U njenom džepu".

Ovaj video rad sačinjen je od snimaka nastalih prošlog avgusta na njihovom nastupu na beogradskom Beer Fest-u, od sekvinci iz studija, sa putovanja, kao i od kadrova snimljenih nad centrom Kruševca. Za kamere su bili zaduženi Dejan Jovanović (koji potpisuje i režiju spota), Nemanja Radulović, kao i frontmen benda Miljan Marković (takođe zaslužan za montažu, kolor korekciju i postprodukciju). Snimci iz vazduha delo su tandema - Aleksandar Bračinac i Dandi Nešić.

VIDEO "U njenom džepu":  https://www.youtube.com/watch?v=dALbPhE2FK8

O pesmi "U njenom džepu" njen autor i gitarista grupe Milan Kropf veli:

"Sve pesme imaju priču. Veliki broj njih nastane na osnovu ličnih iskustava, kao neka vrsta izduvnog ventila koji smanjuje pritisak, pa se osećaš bolje. Neke opisuju emotivne događaje iz života prijatelja. Ima i onih koje su plod mašte, reakcija na pročitane knjige i proživljene filmove. Pesma "U njenom džepu" je stvorena pre više od dvadeset godina. Vremenska distanca je izbrisala tragove koji vode do toga šta je iniciralo njen nastanak. Valjda sam molio bogove da ne ostane tuga, a oni su mi uslišili tu molbu, pa nije ostalo ništa osim prazne stranice sećanja, podsećanje na jedan zaboravljeni trenutak koji kao da nikada nije ni postojao. Šta se zaista dešavalo u njenom džepu, više niko ne zna. Neki kažu da se probušio i da je sve što je bilo u njemu zauvek izgubljeno".

Album "Tračak svetla" je dostupan na svim znanim digitalnim platformama, kao i na kompakt disk nosaču.

Deezer: http://www.deezer.com/album/14873599

Materijal je načinila ekipa: Miljan Marković (glas), Milan Kropf (gitare), Dejan Stanković (klavijature), Marko Petrović (bubanj) i Vlada Mladenović (bas). Nakon snimanja, zbog porodičnih obaveza, Vladu na basu menja Nenad Ristić.

Facebook: https://www.facebook.com/johnwaynemusica/?fref=ts




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku