Media Stres objavio videospot za pjesmu ''End Times''



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Čakovečki alt rock bend Media Stres objavio je videospot za singl "End Times" s njihovog trećeg EP-a "E.V.I.L. II".

https://www.youtube.com/watch?v=-Z2QZVTGYjE

Spot prati protagonista "Madaha" i njegovo preživljavanje apokaliptičnog svijeta o kojem Media Stres priča u konceptualnom albumu "E.V.I.L." Za snimanje spota bio je zadužen Dinko Šimac i njegova ekipa iz Theikobraz Productions.

EP "E.V.I.L. II" možete preslušati na sljedećem linku https://goo.gl/Eyx5XB

Media Stres je alternativni rock bend iz Čakovca osnovan 2012. godine, poznat po energičnim nastupima. Dosad su odradili preko 80 koncerata, a uz svirke diljem cijele Hrvatske također su zasvirali u Francuskoj, Srbiji, Mađarskoj, Sloveniji, Austriji i BiH.
Dosad su objavili 3 EP-a - Fear and Panic (2013.), E.V.I.L. I (2014.) i E.V.I.L. II (2016.).

Više o bendu saznajte na njihovoj facebook stranici(https://www.facebook.com/MediaStres/) ili web stranici(http://mediastres.com.hr/)



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku