Northern Revival promoviše album 11. februara u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Promovisemo album Life Survival Tips...objavljen je u oktobru 2016. za Nocturne Media. Bend je na turneji 2016/2017 koja za sada broji 27 koncerata u 5 zemalja...Srbija, Slovenija, Madjarska, Rumunija i BIH. Objavili smo 2 spota sa ovog albuma za pesme Heavy Deliver Man i Over The Edge Life Consumer.

Promocija je u subotu 11. februara u klubu CK13 u Novom Sadu, pored nas nastupaju novi stoner/doom bend Cheap Moonshine iz Novog Sada i Cardinal Point (sludge/heavy rock) iz Vranja. Pocetak koncerta je u 21:00 i pocece tacno na vreme zbog novih pravila kluba da koncerti mogu da traju do 00:00.

Bend je ostvario saradnju sa pivarom RazBeerbriga pa ce za ovaj koncert imati svoje Northern Revival Pale Ale pivo. Pivo ce biti dostupno samo na promociji albuma i nece biti na prodaju vec bend zeli da podeli sa publikom i prijateljima benda. Prvih 30 posetilaca ce uz kupljenu kartu dobiti pivo.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku