Rikošet i Urinarni Takt 24. februara u URMUS-uSviđa ti se? Javi ostalima!

После краће паузе користимо прилику да вас обавестимо о променама које су се десиле у саставу Рикошета. Потпуно нова ритам секција, подмлађена момцима са свирачким искуством. 
Част нам је да вам представимо нове чланове групе, два сјајна човека: Стефан Мегић - бас гитара и пратећи вокал (ex Mister No) и Ђорђе Цвијовић - бубањ и пратећи вокал (ex Oko Alefa).
На предстојећем наступу имаћете прилику да се упознате са њима, док старе фаце већ знате: Милош Бјелобрк - гитара и вокал, а Ненад Матекало је тренутно на путу око света и повремено ће учествовати у даљим наступима као перкусиониста, други бубањ или неки други инструмент. Свакако, биће присутан у даљем раду и стваралаштву као копродуцент и сарадник. Зато, такође користимо прилику да се захвалимо свима који су помогли да се бенд одржи и настави са својим радом, стваралаштвом и идејом уопште, од самог почетка до свих остваривања у погледу наступа, продукције снимљених материјала и остало.
Овим наступом Рикошет почиње једну нову причу и нову сезону наступа под познатим називом ТЕШКИ СРПСКИ РОК, у циљу промовисања ауторског рокенрола, здраве енергије и свести, оправданог бунта и жеље за очувањем правих вредности, као и подршке свима осталима!
О наредним наступима групе, тј. списку датума за турнеју, бићете накнадно обавештени, надамо се што пре.
Хвала свима који нас подржавају и воле, очекујемо вас, а позивамо и све оне који ће се тек упознати с нашом музиком!
Још једном велико ХВАЛА и видимо се у УРМУС-у да рокамо зајдно!!!


Рикошет отпочиње нову сезону наступа и чувену турнеју ТЕШКИ СРПСКИ РОК у измењеном и подмлађеном саставу који се очекује већ неко време да се озваничи! Старт почиње у београдској кући рокенрола на Врачару, у чувеном УРМУС-у! 
За то вече најављујемо неше другаре и суграђане, сјајан бенд Уринарни Такт! 
Вече прогресивног стонера и гранџа, жестоких рифова, сирове енергије, моћног грува и опасних текстова!!!


О бендовима,

РИКОШЕТ (стонер/прогресив рок) је група која има иза себе бројне наступе, чак и међународне. Трочлани састав који се проналази у прогресивном правцу компоновања са жестоким звуком хард рока. Први албум је снимиљен априла 2013. године и зове се ''Десет динара пажње у сребру'', а други албум је снимљен маја 2015. године и зове се ''Право на живот''. Исте године су снимили и сингл ''Скарлета''. Након измена у саставу, групу чине Милош Бјелобрк - гитара/вокал, Стефан Мегић - бас гитара/вокал и Ђорђе Цвијовић - бубањ/вокал. Тренутно припремају материјал за нови албум и имају активне наступе: 
https://www.facebook.com/RikosetBGD/

УРИНАРНИ ТАКТ (гранџ рок) је београдски састав који је почео са ауторским радом пре пола године, али свира и ради већ четири године као Нирвана трибјут бенд (радни назив Катарза). Правац њиховог звука је мешавина гранџа, панка и рокенрола, тренутно раде на материјалу за снимање првог албума, активно наступају, а састав чине Чедомир Чеда Гајић - гитара/вокал, Марко Ракић - бубањ и Синиша Шкундрић - бас гитара/вокал:
https://www.youtube.com/watch?v=1s2AMU-spHk

УРМУС, 
Мутапова 12, Београд.
Улаз слободан!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.