Rikošet i Urinarni Takt 24. februara u URMUS-u



Sviđa ti se? Javi ostalima!

После краће паузе користимо прилику да вас обавестимо о променама које су се десиле у саставу Рикошета. Потпуно нова ритам секција, подмлађена момцима са свирачким искуством. 
Част нам је да вам представимо нове чланове групе, два сјајна човека: Стефан Мегић - бас гитара и пратећи вокал (ex Mister No) и Ђорђе Цвијовић - бубањ и пратећи вокал (ex Oko Alefa).
На предстојећем наступу имаћете прилику да се упознате са њима, док старе фаце већ знате: Милош Бјелобрк - гитара и вокал, а Ненад Матекало је тренутно на путу око света и повремено ће учествовати у даљим наступима као перкусиониста, други бубањ или неки други инструмент. Свакако, биће присутан у даљем раду и стваралаштву као копродуцент и сарадник. Зато, такође користимо прилику да се захвалимо свима који су помогли да се бенд одржи и настави са својим радом, стваралаштвом и идејом уопште, од самог почетка до свих остваривања у погледу наступа, продукције снимљених материјала и остало.
Овим наступом Рикошет почиње једну нову причу и нову сезону наступа под познатим називом ТЕШКИ СРПСКИ РОК, у циљу промовисања ауторског рокенрола, здраве енергије и свести, оправданог бунта и жеље за очувањем правих вредности, као и подршке свима осталима!
О наредним наступима групе, тј. списку датума за турнеју, бићете накнадно обавештени, надамо се што пре.
Хвала свима који нас подржавају и воле, очекујемо вас, а позивамо и све оне који ће се тек упознати с нашом музиком!
Још једном велико ХВАЛА и видимо се у УРМУС-у да рокамо зајдно!!!


Рикошет отпочиње нову сезону наступа и чувену турнеју ТЕШКИ СРПСКИ РОК у измењеном и подмлађеном саставу који се очекује већ неко време да се озваничи! Старт почиње у београдској кући рокенрола на Врачару, у чувеном УРМУС-у! 
За то вече најављујемо неше другаре и суграђане, сјајан бенд Уринарни Такт! 
Вече прогресивног стонера и гранџа, жестоких рифова, сирове енергије, моћног грува и опасних текстова!!!


О бендовима,

РИКОШЕТ (стонер/прогресив рок) је група која има иза себе бројне наступе, чак и међународне. Трочлани састав који се проналази у прогресивном правцу компоновања са жестоким звуком хард рока. Први албум је снимиљен априла 2013. године и зове се ''Десет динара пажње у сребру'', а други албум је снимљен маја 2015. године и зове се ''Право на живот''. Исте године су снимили и сингл ''Скарлета''. Након измена у саставу, групу чине Милош Бјелобрк - гитара/вокал, Стефан Мегић - бас гитара/вокал и Ђорђе Цвијовић - бубањ/вокал. Тренутно припремају материјал за нови албум и имају активне наступе: 
https://www.facebook.com/RikosetBGD/

УРИНАРНИ ТАКТ (гранџ рок) је београдски састав који је почео са ауторским радом пре пола године, али свира и ради већ четири године као Нирвана трибјут бенд (радни назив Катарза). Правац њиховог звука је мешавина гранџа, панка и рокенрола, тренутно раде на материјалу за снимање првог албума, активно наступају, а састав чине Чедомир Чеда Гајић - гитара/вокал, Марко Ракић - бубањ и Синиша Шкундрић - бас гитара/вокал:
https://www.youtube.com/watch?v=1s2AMU-spHk

УРМУС, 
Мутапова 12, Београд.
Улаз слободан!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku