Рикошет у Зајечару и Неготину!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Као што је најављено, Рикошет је отпочео своју турнеју тешког српског рока и прве мете су му Зајечар и Неготин, градови у којима се осећа боље него код куће!!!
Са њима ће на оба концерта наступити и опасно добар бенд, зајечарска група ГМО, братска екипа с којом те вечери учинити максимално врелим!!!
Клубови у којима ће наступити су Омладински Центр Зајечар (31.03.2017.) и ''Cinema'' Неготин (01.04.2017.).
За наступ у Омладинском Центру се спрема и изненађење, гост вечери је Игор Дамњановић "Chico" - саксофон!!!
У публику из Тимочке крајине немамо сумње, то су сјајни људи и феноменална подршка, очекује се у што већем броју, са огромном енергијом и изузетно добрим расположењем за вече прогресивног стонера и хард рока, жестоких рифова, сирове енергије, моћног грува и опасних текстова!!!
Дођите да направимо атмосферу још луђом и максимално позитивном уз љути рокенрол!!!
Очекујемо вас!!!

О бендовима,

РИКОШЕТ (стонер/прогресив рок) је група која има иза себе бројне наступе, чак и међународне. Трочлани састав који се проналази у прогресивном правцу компоновања са жестоким звуком хард рока. Први албум је снимиљен априла 2013. године и зове се "Десет динара пажње у сребру'', а други албум је снимљен маја 2015. године и зове се ''Право на живот''. Исте године су снимили и сингл ''Скарлета''. Након измена у саставу, групу чине Милош Бјелобрк - гитара/вокал, Стефан Мегић - бас гитара/вокал и Ђорђе Цвијовић - бубањ/вокал. Тренутно припремају материјал за нови албум и имају активне наступе: 
https://www.facebook.com/RikosetBGD/

Г.М.О. (хард рок) је жестоки састав из Зајечара. Група са феноменалним рифовима, јаком ритам секцијом, опасаним вокалом и текстовима. Тренутно у фази снимања материјала за први албум и у припреми за везане наступе по Србији. Након мањих промена, састав чине Жељко Драгановић - вокал, Драган Павловић - гитара, Владимир Петковић - бубањ и Оливер Божиновић - бас гитара:
https://www.facebook.com/GMO-685503458257529/


Линкови догађаја и youtube:




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku