Centrifuga fest uskoro u Kuli



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Od Oktobra 2015. godine je Cafe Podrumche ljudima iz grada Kule postalo asocijacija na žešće svirke i provod vikendom. Posle 20+ organizovanih svirki odlučismo, pod organizacijom Radio Bre, da stvorimo dvodnevni međunarodni festival za ljubitelje punk, hardcore i metal muzike koji smo simbolično nazvali Centrifuga fest. Odvijaće se poslednjeg vikenda maja, tačnije 26. i 27 u Podrumchetu u Kuli. Pored sjajnih Putrid Blood iz Šida, nastupiće i The Valley iz Subotice, Po Kratkom Postupku iz Beške, Concrete Worms iz Beograda i domaćini Balance. U narednim nedeljama objavljujemo jos imena domaćih, ali i bendova iz inostranstva. Do tada pratite vesti na Facebook eventu. Vidimo se tamo!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku