CounterIgnition u Bosni i HercegoviniSviđa ti se? Javi ostalima!

Posle izleta u Bugarskoj u decembru prošle godine i u Hrvatskoj prošlog meseca, kovinsko-požarevački bend "CounterIgnition" će nastupiti i u Bosni i Hercegovini i to 24. marta na Palama, u klubu "Undergrounder-Artman", dok će dan kasnije (25. mart) posetiti Sarajevo (klubu "AG"). Time ova groove/thrash metal četvorka nastavlja posete zemljama regiona u sklopu turneje "Druga petoletka" kojom proslavlja celu deceniju kontinuiranog rada i ujedno promociju svog drugog albuma "Mediocrity Deadlock" objavljenog za "Miner records". Podrška na Palama i sarajevu će biti bend "Driving Hill".

https://www.youtube.com/embed/Rg0MV4owBtI
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku