Irie FM QuarteruSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend IRIE FM će u subotu 15. aprila 2017. godine u novosadskom klubu "Quarter" održati svoj prvi veliki solistički koncert u Novom Sadu! Koncertu će prethoditi objava novog singla pod nazivom "Putevi", kojim bend planira da napravi svojevrstan zaokret u domenu, pre svega žanra, a zatim i zvuka. Publika će biti u prilici da uživa u starim i dobro poznatim pesmama i, sa druge strane, u novim pesmama, premijerno izvedenim na ovom koncertu!

Bend će nastupiti u najnovijem sastavu koji čine: Slobodan Jovanović, originalni gitarista benda, ovoga puta u ulozi bubnjara, Nikola Spasić, novi solista na gitari, Ana Protulipac, sada već vrlo popularna i nezamenljiva na bas gitari, Ivan Jevtić sa svojim prepoznatljivim zvukom na klavijaturama, duvačku sekciju čine Ivan Radivojević na trubi i Dejan Nestorović na saksofonu i sve to pod vođstvom frontmena benda Vukašina Markovića, na glavnom vokalu i trombonu. Sve ovo će biti provučeno kroz nepogrešivu zvučnu kontrolu Uroša Milojevića, inženjera zvuka benda.

Koncert će trajati oko sat i četrdeset i pet minuta sa početkom u 22h a posle koncerta će uslediti jungle d'n'b afterparty na kome će nastupiti mladi novosadski DJ Kick Kong, već dobro poznat ljubiteljima elektronskog d'n'b zvuka po veoma dinamičnim žurkama.

Informacije o cenama i prodajnim mestima karata će biti puštene uskoro.

link za event: https://www.facebook.com/events/270206390078982/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.