Svemirci i Bas i Stega zakazali beogradski koncert



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U petak, 7.aprila u beogradskom klubu Elektropionir zajednički nastup održaće bendovi Svemirci i Bas i Stega. 

Sastav Svemirci na svojim nastupima u formi jam sessiona kombinuje uticaje fanka, bluza, rejv roka, afro beata i eksperimentalne muzike. Bend čine Vladimir Đorđević - gitara (Lira Vega, Minilinija, Neočekivana Sila..), Radeta Vulić - bubanj (Popečitelji, Disciplin A Kitschme), Demir Ahmetović - bas (ex-Multietnička atrakcija) i Sana Garić - vokal, klavijature (Xanax, grupa Beograd).
Svemirci su pobednici 49.Zaječarske Gitarijade za teritoriju Republike Srbije, a imali su zapažene nastupe i na EXIT festivalu 2015.i 2016.

Bas I Stega su započeli godinu okupljanjem stare postave sa Sinišom Stuparom na bubnjevima,  Stevanom Đorđevićem koji je sa gitare prešao na bas, novitetom Marinom Grujić na klavijaturama i Galetom Vlajićem na gitari. Trenutno su u procesu stvaranja novog albuma.

Cena karte u pretprodaji 300 rsd, na ulazu 500 rsd



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku