Tehno i gitare zajedno na sceni u Novom Sadu 22. aprila



Sviđa ti se? Javi ostalima!

"Nema granica, nema žanrova, stvaranje kroz saradnju"


U Novosadskom SKC-u "Fabrika", 22. aprila dešava se prvi hibridni muzički događaj, pod nazivom Hybrid, gde će zajedno na sceni nastupati:

DJ i producent - Lag , koji je trenutno na turneji u SAD; Late Night Consumption (LNC) - tehno kolektiv koji čine Soot, Adwarf, Sayyed Bandar i Sten; acid metal bend iz Novog Sada - Wolfram, koji radi trenutno na novom materijalu u studiju; Lakmus Red - član Ubivae Records, koji čine više producenata elektronske muzike, a uz mnogobrojne goste, čija imena će biti objavljena u narednom periodu.


Hybrid je potekao od zajedničke ideje organizatora i izvođača da žanr nije i ne može biti prepreka za zajedničko stvaranje u muzici i da uvek nastaje saradnja tamo gde se pronađe zajednički imenilac, što je u ovom slučaju - tehnologija. Kompletnom audio-vizuelnom doživljaju samog događaja, doprineće i multimedijalni umetnik infimensions, alias pod kojim stvara medijski umetnik Danijel Šivinjski, osnivač transpectar kolektiva. Najčešće se izražava na polju eksperimentalne, generativne i interaktivne umetnosti – od svetlosnih instalacija do mapiranih projekcija, od klupskih i festivalskih do pozorišnih scena.


"Nema granica, nema žanrova, stvaranje kroz saradnju" Više informacija o samom događaju možete pronaći na Hybrid fejsbuk stranici i na eventu.


Informacije o cenama karata i prodajnim mestima, kao i imena gostiju na koncertu, biće naknadno objavljeni.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku