Bolesna Štenad i Petar Pank u ElektropioniruSviđa ti se? Javi ostalima!

Bolesna Štenad tradicionalni prolećni koncert ovog puta priređuju u Elektropioniru, Cetinjska 15, u petak 21. aprila. Još jedna tradicija benda je da na svojim koncertima ugoste bend iz regiona. Ovog puta to je odličan hrvatski pank bend Petar Pank. Bend koi će pre svih nastupiti je Navy ne obećava - novi bend iz Bigz kuhinje! Program počinje u 21h, karta će biti na ulazu po ceni od 400 din. Bolesna Štenad ovu svirku najavljuju kao poslednju, zašto, saznaćemo na koncertu!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku