Epilog ima novi video singl „Šta vreme nosi“



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Treći po redu, video rad za pesmu „Šta vreme nosi" kragujevačke postave u naletu, grupe Epilog, je pred nama.

Video singl "Šta vreme nosi" režirao je basista grupe Ratko Petrović u produkciji kuće RAX Media Production uz tehničko – vizuelnu pomoć firme Euroton Kragujevac, a spot su snimali Lucky, Koki i Ralle. Glumac u spotu Bratislav Slavković Keša.

„Šta vreme nosi": https://www.youtube.com/watch?v=uhfEqJr-vaA

Dugo najavljivani i još duže iščekivani album prvenac „Nova Tempore" kragujevačke petorke Epilog u izdanju beogradske izdavačke kuće Take It Or Leave It Records nalazi se u prodaji i možete ga kupiti u bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama ili pouzećem preko fejsbuk profila izdavača.

Deezer: http://www.deezer.com/album/14863115

TIOLI Rec.: https://www.facebook.com/TIOLIrecords/

Kompletan album je snimljen u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači. Uz njega u tehničkom delu stvaranja albuma "Nova Tempore" značajnu ulogu su imali između ostalih i Predrag Pavlović (vokal grupe) i Ivan Grujić – Gnjurac. Jedini duet na albumu, urađen je sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pesmu "Sneg".

"Sneg": https://www.youtube.com/watch?v=ZIdL5xKT92s




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku