Humanitarni koncert za Stefana. Šest različitih bendova u klubu Fest!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U petak 5. maja u klubu Fest održaće se humanitarni koncert na kome će nastupiti šest rok, metal i pank bendova. Nemesis, Vrane Kamene, Void Inn, Goatmare and the Hellspades, Zli metalci i Black Berry Society. Ovi bendovi okupili su se oko ideje da svom drugu Stefanu Vukajloviću pomognu u borbi protiv retkog oblika akutne leukemije. Karte za koncert će se prodavati na ulazu u klub, po ceni od 250 dinara, a svirka počinje tačno u 21 čas. Sav prihod od karata biće uplaćen na Stefanov račun.

NEMESIS

Nemesis je all-girl melodic death metal koji je nastao krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy. U maju 2016. godine, objavile su spot za svoj prvi singl „Vengeance" koji će se naći na EP-u, zajedno sa pesmama Living Dead People, Savages i Divine Retribution. Na koncertu će izvesti sve pesme koje će se naći na pomenutom EP-u, a publika će imati prilike da čuje i nov materijal koji će se naći na debi albumu.


VRANE KAMENE

Vrane kamene su garažni rock bend iz Beograda i aktivno praše od 2012. "Trudimo se da na što prostiji način „ispričamo" svoju priču ljudima.Nije važno ko smo i šta smo već je važna poruka koju donosimo. Dok stvaramo svoju muziku ni u jednom jedinom trenutku ne težimo tek "pukoj publici" već zapravo jedino pažljivim slušaocima i aktivnim učesnicima". "Slušaj dobro-Slušaj jako,GRA"!!!


VOID INN

Hard rock/metal bend formiran 2010 god. u Los Anđelesu. Formirali su ga članovi Jelena Vujanović (vokal) i Siniša Pejovic (gitara), koji su za to vreme završavali studije na prestižnom Musicians Institute-u u Holivudu. Bend možete prepoznati po žestokim rifovima (Ala Black Sabbath), neparnim ritmovima, virtuoznim gitarskim deonicama i jedinstvenom vokalu velikog raspona tonova i širokog spektra boja. Krajem 2011 god. bend se premesta u Beograd i dobija pojacanje u vidu nove ritam sekcije: Marko Đorić (bas gitara) i Nebojša Mandić (bubnjevi). Zvuk benda je pod velikim uticajem rada sastava kao sto su Danzig, Alice in Chains, Down, Megadeth.


GOATMARE AND THE HELLSPADES

Horrorpank/Rokabili bend koji već godinama uspešno kombinuje zarazne melodije sa veoma mračnom, horor lirikom. Publika će uskoro biti u prilici da čuje njihov novi album, nakon koga je planirana turneja po Srbiji i regionu.


ZLI METALCI

Grupa iskrenih obožavatelja Heavy Metala, koja slobodno vreme troši na najbolji mogući način. „Ono kad si slušao metal ceo život, ali ti je najdraži period otkrivanja, čekanja da kosa poraste, i snova o koncertima.Naša svirka je omaž tim vremenima."


BLACK BERRY SOCIETY

Black Berry Society kao srpski cover bend za legendarni Black Label Society, je počeo od gitariste Malina Draškovića. Originalna postava benda je nastala još 2012. godine, nakon čega se postava menja, sa izuzetkom Malina koji je jedini originalni član. Nakon pauze bend 2015. godine počinje da nastupa sa novim članovima koji se pored covera, upuštaju i u autorski rad.  U pripremi je rad za prvi singl i spot, a zatim i prvi EP. Trenutno misija benda je da ostvari što više nastupa širom Srbije.

 

O STEFANU VUKAJLOVIĆU

Stefanu je pre oko godinu dana dijagnostikovan redak oblik akutne leukemije. Imao je jednu transplataciju koštane srži gde je donor bila njegova majka, međutim njegovo telo je posle nekoliko meseci odbilo i transplatacija nije uspela.

Stefan sada vodi više bitki:

- njegovo telo je oslabilo od šest ciklusa hemoterapija i više ne može da izdrži

- pošto u svetskom registru ne postoji adekvatan donor, potrebno je pronaći nesrodnog donora koštane srži koje bi najviše odgovaralo njegovom genetskom kodu kako bi transplatacija ovog puta bila uspešna.

- prikupljanje novca za novu transplataciju, analize donora i ostale bolničke troškove i lekove koji ga održavaju u životu.Stefan nema ni braće ni sestara, ali ima nas! Pomozimo mu da iz svoje najteže bitke izađe kao konačni pobednik!

Upišimo 277 i pošaljimo SMS na 3030.

Njemu možemo pomoći uplatom na:

dinarski račun: 160-466009-13

devizni račun: 00-540-0002029.2

IBAN: RS35160005400002029240




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku