Intro za UGD fest u VlasotincuSviđa ti se? Javi ostalima!

Krajem meseca udruženje  "Underground fest" iz Vlasotinca, je spremilo lepo iznenađenje za sve ljubitelje kulture. Naime u sklopu velikof festivala  koji bi trebalo da se održi od 7- 9 jula u Vlasotincu, ovo aktivno vlasotinačko udruženje pripremilo je  " Intro underground  music fest" , koje u svojoj ponudi sadrži razne oblasti kulture.

Festival započinje 28 . aprila projekcijom filma " Limunovo drvo", reditelja Branka Radakovića , koji će se prikazati u biblioteci Gimnazije " Stevan Jakovljević".  Istog dana od 19.30 časova članovi  "Engliš kluba", inače učenici gimnazije, imaće prilliku da  zajedno sa svojom profesorkom Biljanom Milosavljević – Pipović  otvore festival jednim časom rokenrola.


Od 21 čas svoj Stand up nastup na festivalu imaće poznati komičar Miodrag Stošić . Popularni Miki,  poznat je  po svojim  duhovitim opaskama u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" , a takođe je i autor poznatih radio emisija " Mali Marko" i  "Oblak u bermudama". Za muzički program prve večeri biće zadužen bend  "Boris Psihosonic" iz Kosovske Mitrovice.


Drugi  dan festivala počeće promocijom knjige  "Priručnik za Rock n roll", autora Ivana Bajovića – Bajke. Nakon toga uslediće koncert oficijalnog benda udruženja – Balkan Revival, a nakon njih festival će zatvoriti Novosadska pank- rok atrakcija Atheist rep.


Sve u svemu može se reći, očekuje se vrlo interesantan program za kraj klubske sezone kluba,  sa vrlo zanimljivim sadržajem festivala, koji je  ovoga puta podržala i SO Vlasotince.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.