"Korak napred", Humanitarna svirka za Bojanu - War Engine, Tu ima zvuka, UV



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Humanitarna svirka „Korak napred" biće održana u subotu, 22. aprila, u novosadskom Omladinskom centru CK13 (Vojvode Bojovića 13) i tom prilikom će nastupiti lokalni bendovi UV, Tu ima zvuka i War Engine. Početak je zakazan za 21.00, a ulaz će biti 200 dinara. Sav prihod od ove svirke namenjen je Bojani Ćorilić, drugarici i sugrađanki bendova koji nastupaju. Posetioci će imati mogućnost da u kutiju za donacije ubace i koji dinar više, u skladu sa svojim mogućnostima, a Bojani je moguće pomoći i uplatom na žiro račun.
Broj računa: 160-5810200038169-78
Ime: Ćorilić Dušanka

"Korak napred je humanitarni koncert za našu drugaricu Bojanu Ćorilić, koja je povređena u pucnjavi u Žitištu u julu prošle godine. Bojana je tada primila nekoliko metaka, pretrpela teške telesne povrede i da bi joj spasili život, lekari su morali da joj amputiraju levu nogu. Nakon nekoliko meseci borbe u bolnici, ona trenutno naporno vežba u centru za rehabilitaciju u Beogradu kako bi što pre nastavila da studira, druži se sa prijateljima i trenira ples. Sav prihod od ulaznica za ovaj događaj doniraćemo za Bojaninu novu protezu i njen dalji oporavak. Pomozimo joj svi zajedno da opet prohoda, potrči i radi ono što najviše voli – pleše", pojasnili su organizatori povod ove akcije.

UV je mladi novosadski bend sastavljen od iskusnih i dobro uigranih muzičara, koncertno su aktivni oko pola godine. Sviraju alternativni rok, pevaju na engleskom i snimili su svoj album prvenac, koji je trenutno u fazi post produkcije.
https://www.facebook.com/uvbend

Tu ima zvuka je pank rok bend aktivan dve i po godine. Prošle godine su prolazili kroz promene postave i ustalili su se pre pola godine kada su pojačali tempo i po pitanju koncertnih aktivnosti i po pitanju novih pesama. Trenutno privode kraju pesme za svoj drugi EP, koji planiraju da snime tokom leta.
https://www.facebook.com/tu.ima.zvuka/

War Engine ima najduži staž od bendova koji nastupaju, a sviraju thrash metal. Pre skoro tri godine oni su prošli kroz bitne promene postave i tada se ustalili kao trojka koja i danas nastupa. Ovom prilikom odsviraće pesme sa svog drugog studijskog izdanja, a prvog u ovom sastavu, koji je snimljen i u fazi postprodukcije.
https://www.facebook.com/warengine111/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku