Thrash metal svirka u OsijekuSviđa ti se? Javi ostalima!

28. 04. 2017. u Osijeku se održava koncert tri thrash metal bendova War Engine, Chemical Exposure i Rum Smugglers.
Nastup će se održat u klubu EXIT i počinje u 22 sata.

Rum Smugglers je pirate thrash metal bend, stacioniran u gradu Zagrebu. Počevši sa radom davne 2011. godine, ovi hrvatski pirati sviraju stil pirate metala, gdje miješaju old school thrash metal, sa power, folk, pa čak i black metalom. Inspirirani metal manijacima kao što su, Kreator, Sodom, Running Wild i Skyclad, Rum Smugglers je objavio dosad single EP, Rum Smugglers Co. i demo album pod nazivom, Hemp Rope Justice. Iza sebe imaju pošten broj koncerata, najistaknutiji bi bio nastup u Rijeci, na warm up partiju za Dark O Metal Fest, Dark Before The Storm, i nastup u zagrebačkom klubu KSET, gdje su nastupali kao predgrupa bendu, Bad Blood.

Chemical Exposure je death/thrash bend iz Slavonskog Broda. Dečki rokaju malo brutalniji thrash i iza sebe imaju debitantski album, Sick Mutant Society. 

War Engine je thrash metal bend iz Novog Sada. Bend postoji od 2009. godine i sviraju aggresivniji, brži stil thrasha, inspirirani thrash bendovima kao što su Slayer, Razor, Violator i mnogo drugih.
Bend je dulje vremena aktivan i iza sebe imaju jedan demo, Chemical Warfare, EP pod nazivom, Machete, i debitantski album, Adrenaline Rush. Trenutno sad završavaju sa drugim albumom pod nazivom, The Verdict.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.