Thrash metal svirka u Osijeku



Sviđa ti se? Javi ostalima!

28. 04. 2017. u Osijeku se održava koncert tri thrash metal bendova War Engine, Chemical Exposure i Rum Smugglers.
Nastup će se održat u klubu EXIT i počinje u 22 sata.

Rum Smugglers je pirate thrash metal bend, stacioniran u gradu Zagrebu. Počevši sa radom davne 2011. godine, ovi hrvatski pirati sviraju stil pirate metala, gdje miješaju old school thrash metal, sa power, folk, pa čak i black metalom. Inspirirani metal manijacima kao što su, Kreator, Sodom, Running Wild i Skyclad, Rum Smugglers je objavio dosad single EP, Rum Smugglers Co. i demo album pod nazivom, Hemp Rope Justice. Iza sebe imaju pošten broj koncerata, najistaknutiji bi bio nastup u Rijeci, na warm up partiju za Dark O Metal Fest, Dark Before The Storm, i nastup u zagrebačkom klubu KSET, gdje su nastupali kao predgrupa bendu, Bad Blood.

Chemical Exposure je death/thrash bend iz Slavonskog Broda. Dečki rokaju malo brutalniji thrash i iza sebe imaju debitantski album, Sick Mutant Society. 

War Engine je thrash metal bend iz Novog Sada. Bend postoji od 2009. godine i sviraju aggresivniji, brži stil thrasha, inspirirani thrash bendovima kao što su Slayer, Razor, Violator i mnogo drugih.
Bend je dulje vremena aktivan i iza sebe imaju jedan demo, Chemical Warfare, EP pod nazivom, Machete, i debitantski album, Adrenaline Rush. Trenutno sad završavaju sa drugim albumom pod nazivom, The Verdict.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku