U PROLAZU: Ovako zvuči „Prva autorska“



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Užički pank-rok sastav „U prolazu“ ovih dana prezentovao je debitantsku stvar koja je simbolično naslovljena kao „Prva autorska“.
Snimak ove pesme nastao je u studiju „Franc“ u Užicu, video je delo Dušana Dimitrijevića, a montažu potpisuje gitarista i pevač benda ‒ Ognjen Milutinović.


Bend „U prolazu“ oformljen je tokom septembra 2015. godine. Radi se o još jednom mladom sastavu iz grada na Đetinji koji neguje pank-rok zvuk. Od značajnijih  nastupa zabeležili su učešće na Užičkom rok festivalu, zatim nekoliko klupskih svirki i humanitarnih koncerata, a najzvučniji je svakako koncert Ramba Amadesu u Užicu, gde su se pojavili u svojstvu predgrupe.

Trenutnu postavu benda čine:
Gitara, vokal ‒ Ognjen Milutinović
Gitara ‒ Dalibor Tankosić
Bass ‒ Uroš Radibratović
Bubanj ‒ Luka Vujović




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku