Veliki prolećni koncert! - VIS Limunada & ROGI - Dom Omladine Beograda



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Godinu dana nakon objavljivanja prvog studijskog albuma, pod naslovom „Limunada" i niza medijskih i koncertnih nastupa, Vokalno instrumentalni sastav Limunada - VIS Limunada, održaće veliki solistički koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda, u subotu 29. aprila 2017. godine i tom prilikom promovisati novu singl numeru pod naslovom „Kupili smo gramofon", kojom će upotpuniti celinu prvog albuma.

Za koncertnu promociju nove singl numere u Domu omladine Beograda. 29. aprila VIS Limunada publici priprema gala scenski spektakl sa gostujućim izvođačima, koreografskim tačkama, video artom i nesvakidašnjom scenografijom.

Pred nastup VIS Limunada publici će se predstaviti mladi beogradski autor ROGIkoji će nastupiti sa svojim bendom. On sam piše, stvara, aranžira, producira u svojstvenom stilu koji naziva traljavim jazz popom, a ujedno i režira vrlo šarmantne retro spotove za svoje stvari. Rogijev indie rock album „U Međuvremenu" objavljen je krajem prošle godine a na njemu se, uz dominantan indie zvuk, naslućuju uticaji džeza, bossa nove, fanka i rnb-a, što nesumnjivo otkriva naslušanog autora.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku