Beogradski bend TRNJE objavio debi album!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski punk rock bend TRNJE objavio je svoj prvi studijski album „Bes u Beogradu"!

Bend TRNJE je nakon osvojene nagrade publike na Beogradskom autorskom rock festivalu (BARF 2015), nastupao na rock festivalima širom Srbije, a zatim su snimili i svoj debitantski album u poznatom rokerskom studiju "Mašina23". Bend sada čine Ivan Ivanovski i Igor Pašalić (gitare), Marko Ilić (bubanj) i Luka Rašković (vokal i bas).  

Njihove do sada objavljene pesme su već pronašle svoje mesto na muzičkim listama radio stanica: "Kaži mi kaži", na tekst Jovana Jovanovića Zmaja, za koju je snimljen i spot i "Obori me sa nogu". Pored njih, na albumu "Bes u Beogradu" nalazi se i 7 novih pesama.

Aranžmane, tekstove i muziku za ceo album potpisuju Saša Otašević, Vladimir Bejin i Luka Rašković, sa izuzetkom pesme "Probudi se" za čiji tekst je zaslužan Aleksa Ćelap.
"O albumu ne mora puno da se priča. Sve što smo želeli, rekli smo kroz tekstove i sirovi rokenrol prepun distorzije" kažu autori I dodaju: "Svaki tekst ima više slojeva, jer je tako i pisan. Onaj očigledni, jednostavan,  onaj dublji, kad ti se upali lampica i onaj treći, za koji moraš da znaš celu priču da bi shvatio šta zapravo znači"

Ceo album "Bes u Beogradu" sada je dostupan publici na  Youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=lcFOcjBuMiE&feature=youtu.be

Bend TRNJE već počeo sa radom na sledećem albumu i najavljuje odlične svirke u GKC Užice, 20. maja i Udruženju rok muzičara Srbije 26. maja.


Autor fotografije je Marija PiroškiSviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.