Blues rezervata: “Naftne platforme” (novi singl)



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Blues rezervata ima novi singl. Reč je o pesmi "Naftne platforme", prvom novom studijskom snimku nakon albuma "Evo ti ritam", koji je 2016. godine objavljen za Take it or leave it records iz Beograda.

Ovom temom, koju prati i video koji bend prikazuje u novoj, proširenoj postavi (sa bas gitarom), sastav najavljuje zvuk i svirku koji se mogu očekivati na sledećem albumu, za koji se pesme lagano pripremaju.

Spot za ovu pesmu urađen je u audio i video produkciji "Košnica studija" iz Kruševca. Video rad potpisuju: reditelj i direktor fotografije Ivan Tasić, pomoćnik reditelja Nemanja Nikolić, kamera i montaža takođe Ivan Tasić i organizator snimanja Miljan Miletić.

Za audio zapis, miks i produkciju bio je zadužen Zoran Vasić (ZAA).


Video "Naftne platforme" pogledajte na : https://www.youtube.com/watch?v=Hfjvp4Gq1Qo&feature=youtu.be


Vladislav Vladica Radojević, frontmen benda, o tome ističe: - Imamo nekoliko novih pesama na kojima intenzivno radimo. Mogu da obećam da će ljubavne stvari biti još dublje, a pesme o socijalnim temama još britkije. Zvuk brusimo iz probe u probu i siguran sam da će publika imati još više razloga da uživa u našem rokenrolu.

Bend prolećni deo turneje započinje u beogradskom "Kuglašu" 19. maja, a završava 17. juna u Kladovu, na internacionalnom "Border rock festivalu", na kome će nastupiti ispred Električnog orgazma i James Lega, američke dirty blues atrakcije na električnom klaviru.

Facebook: https://www.facebook.com/bluesrezervata001/

Deezer "Evo ti ritam!": http://www.deezer.com/album/12591142





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku