Blues rezervata: “Naftne platforme” (novi singl)Sviđa ti se? Javi ostalima!

Blues rezervata ima novi singl. Reč je o pesmi "Naftne platforme", prvom novom studijskom snimku nakon albuma "Evo ti ritam", koji je 2016. godine objavljen za Take it or leave it records iz Beograda.

Ovom temom, koju prati i video koji bend prikazuje u novoj, proširenoj postavi (sa bas gitarom), sastav najavljuje zvuk i svirku koji se mogu očekivati na sledećem albumu, za koji se pesme lagano pripremaju.

Spot za ovu pesmu urađen je u audio i video produkciji "Košnica studija" iz Kruševca. Video rad potpisuju: reditelj i direktor fotografije Ivan Tasić, pomoćnik reditelja Nemanja Nikolić, kamera i montaža takođe Ivan Tasić i organizator snimanja Miljan Miletić.

Za audio zapis, miks i produkciju bio je zadužen Zoran Vasić (ZAA).


Video "Naftne platforme" pogledajte na : https://www.youtube.com/watch?v=Hfjvp4Gq1Qo&feature=youtu.be


Vladislav Vladica Radojević, frontmen benda, o tome ističe: - Imamo nekoliko novih pesama na kojima intenzivno radimo. Mogu da obećam da će ljubavne stvari biti još dublje, a pesme o socijalnim temama još britkije. Zvuk brusimo iz probe u probu i siguran sam da će publika imati još više razloga da uživa u našem rokenrolu.

Bend prolećni deo turneje započinje u beogradskom "Kuglašu" 19. maja, a završava 17. juna u Kladovu, na internacionalnom "Border rock festivalu", na kome će nastupiti ispred Električnog orgazma i James Lega, američke dirty blues atrakcije na električnom klaviru.

Facebook: https://www.facebook.com/bluesrezervata001/

Deezer "Evo ti ritam!": http://www.deezer.com/album/12591142

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.