ITCH nastavlja promociju albuma ‘Round 2’



Sviđa ti se? Javi ostalima!

ITCH je u 2017. ušao sa velikim entuzijazmom i ambicioznim planovima, još jednom pokazavši da kvalitetna muzika ne zna za granice i da se dobar glas daleko čuje. 


Nakon sklapanja ugovora sa 'Latticesphere Records' iz Klivlenda prošle godine i nagrade za najbolju alternativnu rok pesmu koju je osvojio singl 'Prison Disco', bend je sredinom aprila organizovao i promociju muzičkog spota za pesmu 'Captain Love', time iskoristivši priliku i za najavu turneje po SAD koja će biti realizovana tokom leta.


'Captain Love' je novi singl sa aktuelnog albuma 'Round 2', a za snimanje visokobudžetnog spota je bila zadužena producentska kuća 'Void Pictures' Filipa Kovačevića i talentovan tim ljudi iz sveta filma, među kojima su glumci Marko Mak Pantelić i Vedrana Vukojević, montažer i producent Đorđe Stanković, kao i sjajni stručnjaci koji su radili na dizajnu zvuka i fotografiji.


Spot je na njihovom YT kanalu za kratko vreme video veliki broj posetilaca, a nakon što u sledećih par dana bude postavljen i novi zvanični sajt, svi ljubitelji ITCH muzike će biti u mogućnosti da poslušaju i poruče svoj primerak 'Round 2', a oba objavljena albuma se mogu naći i na Bandcamp stranici benda.


Nakon velikog broja nastupa na festivalima u zemlji i okruženju, poput učešća na Strumica Open Air-u, beogradskom Beer Festu i Urban festu u Osijeku, bend i za ovu godinu planira nekoliko svirki pred domaćom publikom, a sve novosti vezane za ITCH možete pogledati na njihovoj FB stranici (https://www.facebook.com/theitchmusic), sa koje posebno izdvajamo najnovije izdanje britanske radijske emisiju 'The Pit' sa WCR FM, čiji autor, Ben Redman, već duže vreme prati rad benda, kao i simpatičan video koji su članovi benda napravili kako bi predstavili nov način distribucije muzike - Dropcard.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku