MARKO LOUIS predstavio novi singl - "Karika"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

 "KARIKA"  je treći singl sa albuma "BESKRAJ" koji je izašao pre nepunih mesec dana za izdavacku kuću Lampshade Media. U ovoj pesmi Marko Louis sarađivao je sa pevačom i autorom Adnanom Šaranom iz grupe SKROZ iz BiH. Adnan Šaran je autor teksta i muzike a Marko je zaslužan za aranžman ove balade. Kontrast i različitost ova dva izvođača je dala ovoj kompoziciji jednu specifičnu boju i notu.


"Saradnja između Adnana Šarana i mene je nastala 3 meseca pre nego što je izašao album. Spojio nas je naš zajednički prijatelj Vedran Vladić koji je video u nama neki zanimljivi spoj. Vrlo brzo smo se sprijateljili i pored pesme "KARIKA", Adnan je napisao tekst za moju pesmu "RAJ ZA AVANTURISTE". Veoma cenim njegov rad, pogotovo njegove tekstove i poeziju. Drago mi je da smo se upoznali na ovaj način i sarađivaćemo i u buduće". izjavo je Marko


Spot za pesmu "KARIKA"  je Marko radio u saradnji sa Vizuelnim umetnikom Draganom Jereminovim. "Dragan  je uspeo da realizuje moju ideju za ovaj spot,  šta više, obogatio ju je i dodao još više emocije i ljudskosti".


Album možete preslušati na: https://LampshadeMedia.lnk.to/Beskraj ili ga nabaviti u svim CD šopovima u zemlji.

 

Marko Louis 25.maja od 22h će održati koncert na otvarnju Mikser festivala. Ulaz je slobodan

 

Uživajte u spotu https://www.youtube.com/watch?v=15Bm0smxOoE&feature=youtu.be




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.