Novi singl benda Detroit Groove Gang



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Detroit Groove Gang je Rock 'n' Roll kolektiv. Prijatelji čvrsto povezani u ljubavi prema glazbi. Detroit Groove Gang je nastao spontano nakon zajedničkog gledanja filma "Get On Up" o životu Jamesa Browna. Kolektiv se sastoji od članova iz tri različita benda.

 

Treći singl, "Gotta Feel Fine", snimljen je iste  večeri kad je snimljen i "Light to Lust", pjesma s kojom je kolektiv upao na ovogodišnje izdanje Jelen Demo Festa.

Detroit Groove Gang će tako imati svoju prvu svirku u Banja Luci između 20. i 22. srpnja.  "Gotta Feel Fine", kao i sve druge pjesme kolektiva, nastao je i snimljen u jednoj večeri, kako tekst, tako i glazba. To je jedino pravilo kojim se kolektiv vodi u stvaranju. Prije odlaska u Banja Luku, D.G.G. će izbaciti novi spot i singl koji će biti dosta drugačijeg zvuka od prethodno objavljenih pjesama. Prvi album pod nazivom "Motor City Funk" izlazi na jesen.

 

Spot je namontiran od različitih dijelova nastupa James Browna na TAMI showu.

U spotu su kombinirani dijelovi njegovih izvedbi pjesama "Night train" i "Out of sight".

Novi singl posveta je Jamesu Brownu koji je ogromna inspiracija generacijama.

 

Fotografija kojom se predstavljamo prikazuje 4 radnika putujućeg karnevala snimljenih u Detroitu. Autor fotografije je Dave Jordano.

Link na kojem možete pogledati spot za singl "Gotta Feel Fine":

https://www.youtube.com/watch?v=pkzRsxkfpPI

 

 

Više o bendu saznajte na:

https://web.facebook.com/detroit.groove.gang




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku