Novi Singl benda Steel Hornet "No Human Rights"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Steel Hornet je kragujevački heavy/speed metal bend nastao sredinom 2014. godine sa ciljem da svira stari dobri speed metal, uglavnom pod uticajem nemačke škole. 
Posle par promena u sastavu benda, sredinom 2016. bendu se pridružuju dva nova člana (Lazar Zakić-bas i Đorđe Paunović-gitara) i bend krece sa radom na autorskim stvarima. No Human Rights je sniman u studiju Češnjak u Kragujevcu. Pesma govori o uticaju političara na narod i o njihovoj pohlepi. O tome kako su hiljade vojnika ginule uzalud, kako zbog novca izdaju svoje države i narod. No Human Rights je zapravo uvod u ono što ljudi mogu da očekuju od nas u budućem periodu.
Trenutnu postavu benda čine:
Radisav Grbović - Vokal
Dušan Anđelković - Gitara
Đorđe Paunović - Gitara
Lazar Zakić - Bas
Bora Petrović - Bubnjevi




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku