Svirka u Bašti Skc-a



Sviđa ti se? Javi ostalima!

10. maja u Basti Skc-a Obrenovac sa početkom u 20h održaće se svirka bendova Aleja Velikana, Nikola Čubrilo, Explosia i Jet Lag (Džetleg). Svirka se održava kao obeležavanje 71. godine od pada nacizma.

Aleja Velikana je beogradski bend čiji su članovi iz Obrenovca, Nove Varoši, Beograda i Aranđelovca. Oni svoj antiglobalistički koncept provlače kroz žanr koji nazivaju Brz (Speedy) koji je fuzija fanki, ska, rep, rege i rok zvuka. Postoje od maja 2016. a aktivno sviraju zajedno od avgusta iste godine.

Nikola Čubrilo je aranđelovački bluz gitarista koji pored autorske rok i bluz muzike svira i obrade bluz klasika. 

Explosia je bend koji je osnovan u oktobru 2014. godine u Obrenovcu. Za manje od godinu dana bend je napravio materijal za prvi album i sada svira po klubovima u Beogradu, Srbiji i regionu. Žanr muzike je hard rok i hevi metal.

Dzetleg je akustični autorski trio sastav koji čine džez pevačica sa Fakulteta Muzičke Umetnosti, gitarista i perkusionista. Bend se zasniva na živim improvizacijama i njegova misija je širenje pozitivne energije na publiku.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku