Del Arno Band i Hornsman Coyote objavili novi singl



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Foto: Đurđica Gajić
Legendarni reagge sastav, pioniri ovog muzičkog žanra na našim prostorima – Del Arno Band iz Beograda, objavio je novi singl pod nazivom „Još uvek ima nade“, na kojem gostuje Nemanja Kojić Kojot, nekadašnji frontmen legendarnog crossover sastava Eyesburn, a danas lider Hornsman Coyote SoundSystem i rock benda Remedy.
Del Arno Band je gorepomenuti singl je napisao u saradnji sa Kojotom, kojem je ovo prvo studijsko ostvarenje na srpskom jeziku. Kojot je pre više od 20 godina, svoju muzičku karijeru započeo nastupajući za Del Arno Band.
Singl „Još uvek ima nade“ je objavljen pod etiketom Mascom Records, a numeru možete čuti putem Deezer linka: http://www.deezer.com/artist/12527134



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku