Izašao je 2. broj metal fanzina Ciklonizacija



Sviđa ti se? Javi ostalima!



Drugi broj fanzina "Ciklonizacija" (nastalog iz bloga istog imena) će se naći u prodaji 01.07.2017. godine. Spreman je tokom dva i po meseca - isto onoliko koliko blog nije bio aktivan. U njemu se našlo čak 70 kratkih recenzija, a svoj doprinos u pisanju istih su dali i Andrej Romić (Nekrst / Morbid Future Fanzine), Stefan Milenković (Headbang blog & vlog) i Igor Lazarević (Balkan Metal Promotion). Sem recenzija, tu su i dva intervjua: prvi (koji se može nazvati ekskluzivnim) je sa članovima beogradskog black metal benda "Zloslut", dok je drugi okupio čak 22 osobe iz (mahom) srpskih i regionalnih bendova na jednom mestu.

Da bi se fanzin u još nečemu razlikovao od bloga od kog je poistekao, dodata su i dve moje pričice, preuzete sa drugog bloga koji vodim (Dirty Ol' Bastard), kao i jedan autorski tekst vezan za određene pojave na sceni. Stoga su 32 crno-bele strane A5 formata maksimalno iskorišćene.


Posebno se zahvaljem Radoslavu Čugalju i Peđi Erakoviću koji su mi pomogli u sastavljanju pitanja za intervjue, Joniju Kontoniemiju (Inverse Records), Alekseju Korolijevu (Satanath Records), Antonu (Osam Promo Brigade), Nenadu Popoviću (Helly Cherry Webzine), Danielu Tikvickom (Librarion), Marku Nedeljkoviću (Rockomotiva), Nikoli Vukobratoviću (ex-Zlabog promotion), Milošu Pavloviću (Jesboligakurac Records), Milošu Šebalju (Some Kind of Distro), Boži Pardovickom (Hammer & Tongs - Tour and Promotion) i svima ostalima koji su bili uz "Ciklonizaciju" od početka.

Uzgred, prvi tiraž fanzina je samo 20 primeraka i vrlo malo će ih ostati za prodaju, pošto su rezervisani za prijatelje i saradnike. U slučaju da neko poželi da kupi primerak, svaki od njih će biti označen kao "drugi tiraž" i biće štampan po potrebi. Cena fanzina sa CD-om je 150 dinara, a plaćanje se vrši unapred na račun u banci. Zainteresovani mogu sve informacije dobiti slanjem mejla na nekrobatica@gmail.com. Ako jedna osoba kupi 3 ili više komada, ukupna cena je manja.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku