Kome još treba DIKTATURA?



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kuda ide tvoj i moj strah?



Kome treba diktatura u životu, politika kao slamanje volje naroda, političari koji bi postideli i samog barona Minhauzena?

Svi smo ogorčeni, svi koji verujemo u pravednost, umetnost kao svakidašnju borbu.


Dok traje diktatura "prvog među jednakijima od drugih" (malo i Orvela da ubacimo u kombinaciju), nameće nam se još jedna Diktatura, drukčijeg tipa. Oni ne vladaju narodom gvozdenim stiskom, već vladaju muzičkom scenom, kao grupacija ljudi različitih muzičkih usmerenja, ali opet, sa fantastičnom, zajedničkom idejom da promene stanje svesti.

Čitaocima HCa su zasigurno poznati vinovnici projekta Diktatura, kao spoj mladosti i iskustva, kao i senzibiliteta, u međusobnom preplitanju.
Odbor ove Diktature su Miloš (The Ant, ex-Shomy Lindemann - muzika), Skaki (Koalicioni Sporazum - glavni vokal), Jasna (Koalicioni Sporazum - back vokal) i Ljubiša (Ludwig Ludwig - back vokal).

Nedavno su izbacili prvi (i odličan) singl pod nazivom "Moj strah", ali po onome što sam (samo ja) čuo (ekskluzivno, he he), čeka nas još mnogo toga!

Slobodno pristajte uz ovu Diktaturu, manite proletarijat.


Official lyrics video: http://www.youtube.com/watch?v=ztcMfD7kolo


Njihov rad možete pratiti na Fejsbuku: http://www.facebook.com/diktatura.rs




(izveštava Desya Lovorov)

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku