MOON predstavio drugi singl i spot “Voyager 1”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Instrumentalni space-rock bend MOON je izbacio svoj drugi singl Voyager 1. To prvi po redu specijalitet koji je ovaj šabački trio "umesio" u nekadašnjoj pekari, u koju se bend uselio sa instrumentima leta 2016. Studijski je zabeležen u novosadskom  Do Re Mi studiju, dok je produkcija je rađena u zagrebačkom Chicken Sound studiju od strane strane Vedrana Kovačića Belog, poznatog po radu sa Abroad Experiments, A|symmetry, Judette, Bang Bang, i dr. 

Pesma je inspirisana putovanjima uopšte, dok je krajnja forma posvećena sondi Voyager 1 u svom najdaljem i najdužem putovanju sa naše planete, koje traje već 40 godina. Voyager 1 je prešao 20,6 biliona kilometara i sa sobom nosi zlatnu gramofonsku ploču da uživa u pesmama Chuck Berry-ja i najlepšim zvucima sa planete Zemlje, kojima će pozdraviti nove prijatelje iz daleka.

Singl možete ovde preslušati preko Deezera kao i drugih digitalnih servisa (iTunesGooglePlay...)
Video spot možete pogledati na YoutubeSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku