Razočarenje objavilo debi album "Bez pardona" i video singl "Easy come, easy go"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Lebanska underground trojka Razočarenje upravo je objavila svoj album prvenac "Bez pardona" za najstarijeg srpskog nezavisnog diskografa Take It Or Leave It Records, a uz njega, kako i običaj nalaže i prvi pripadajući video singl urađen za pesmu "Easy come, easy go" (https://www.youtube.com/watch?v=Gbab3_abKrs)

Veći deo albuma "Bez pardona" snimljen je u kultnom niškom studiju "Psycho therapy", novembra i decembra 2016. godine, pod producentskom palicom Nenada Pejčića i uz asistiranju legendarnog Gorana Kostića Koste iz Novembra. Na ovom dugosvirajućem materijalu se nalazi 10 novih pesama, kao i bonus od četiri teme sa maxi singla "Pro et contra" iz 2002. godine.

Kompozicije "Van igre", "Budućnost ni u čemu", "Živim, a dal' sam živ" i "Ma možeš da mi popušiš" snimljene su u beogradskom studiju "Fabrika" (2008.), u produkciji Nebojše Simeunovića - Sabljara, osim novih gitara koje su dodate nedavno u "Psycho therapy" studiju.

- Ideja je bila napraviti presek stanja u kojem je društvo završilo, glib iz kojeg pokušavamo da se izbavimo, "zelenaški raj", "budućnost ni u čemu", "živim, a dal' sam živ?!" daju nekako najbolju sliku naše evolucije za zadnjih par decenija, pokušao je da apsolvira poentu albuma frontmen i gitarista benda Saša.

- Ovo što smo snimili u studiju je u svakom smislu veliki pomak za bend, produkcijski, kao i idejno, nešto najbolje do sada, dodao je bubnjar Mladen.

Razočarenje čine: Nikola (bas), Mladen (bubanj) i Saša (gitara i glas)

Album je dostupan na kompakt disku (digipack lux fan edition) kao i na svim relevantnim digitalnim platformama:

Google play: https://tinyurl.com/y7vv5pp3

Amazon: https://tinyurl.com/y8eyehqf

Deezer: http://www.deezer.com/album/43652871

iTUnes: https://tinyurl.com/y86spbsl

Spotify: https://tinyurl.com/y76chv7f




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku