V.I.S. Zli predstavili novi spot



Sviđa ti se? Javi ostalima!

V.I.S. Zli je street punk bend iz Nikšića je oformljen u septembru 2016. g. Članovi benda su: Tomaš Pejović: Bubanj Đurko Ognjen Lalatović- Gitara Andrija Lalatović - Bass Damir Gegić - Vokal
Do sada su nastupi bili uglavnom klubske svirke po Nikšiću, a za ljeto je za sada ugovoren Bedem Fest. Od početka smo počeli, kako sa obradama, tako i sa autorskim stvarima, kojih trenutno ima 6.
"Skoro smo izbacili prvi singl i spot 'Mali Čovek', koji je premijerno prikazan na Omladinskom festivalu u Subotici.
Pjesma je snimana u Nikšiću, u studiju Disorder (Braća Dobrolovići), miks radio Vladimir Perišić. Spot radio Chodex studio (Snimanje Miloš Zvicer, montaža Dalibor Peković. Za budućnost smo zacrtali snimanje LP-ja, a sledeći singl bu mogao biti 'Milena', jer su nas za njeno snimanje podstakle mnogobrojne pozitivne reakcije Nikšićana.", poručili su iz benda.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku