"Damn suits" - Novi singl benda Detroit Groove Gang



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Detroit Groove Gang je Rock 'n' Roll kolektiv. Prijatelji čvrsto povezani u ljubavi prema glazbi. Detroit Groove Gang je nastao spontano nakon zajedničkog gledanja filma "Get On Up" o životu Jamesa Browna.


Četvrti singl, "Damn suits", snimljen je iste večeri kad je snimljen i "Motor City Funk".

Detroit Groove Gang svoju je prvu svirku imao u Banja Luci na Demofestu, 20. srpnja ove godine."Damn suits", kao i sve druge pjesme kolektiva, nastao je i snimljen u jednoj večeri, kako tekst, tako i glazba. To je jedino pravilo kojim se kolektiv vodi u stvaranju. Prvi album pod nazivom "Motor City Funk" izlazi na jesen.


Link na kojem možete pogledati spot za singl "Damn suits":

https://www.youtube.com/watch?v=ZV5RMQXUVxM


Više o bendu saznajte na:

https://web.facebook.com/detroit.groove.gang




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku