"Enjoy Sarma" radi na novom albumu!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Za kovinski trash/groove metal bend "Enjoy Sarma" i tokom ovih vrelih letnjih dana nema odmora. Tokom poslednjih mesec i po dana su objavili čak dva video spota. Prvi je objavljen početkom juna za novi singl pod nazivom ''Lost Generation''. Ovom novom pesmom, bend ujedno najavljuje i početak rada na novom albumu koji se očekuje sredinom naredne godine. Drugi spot je objavljen za pesmu "Intoxicated", a koja se nalazi na albumu "Social Disorder" koji je objavljen početkom 2015.

Članovi benda o tome sami kažu: "Radimo uveliko na novom albumu, novim pesmama. Prva, koju smo rešili da predstavimo je pesma "Lost generation". Kroz video, a i kroz same reči pesme smo pokušali da ispričamo priču o našoj generaciji koja je odrastala tokom devedesetih godina proslog veka. Ono vreme ratova, inflacija i koje čega... sećaju se mnogi. Na žalost, tu se nije završilo, jer ovaj globalni sistem polako uništava i nove naraštaje svojim talentovano – grandioznim trikovima. Sa druge strane, na neki način smo ostali dužni poslednjem albumu koji nije, po našem viđenju, dovoljno ispromovisan, te smo rešili da i za pesmu "Intoxicated" napravimo prateći video. Spot je mešavina naših ranijih nastupa koji su zabeleženi kamerom, pa smo taj materijal sakupili i napravili video."

Za sada, dok se novi materijal "Enjoy Sarme" polako krčka, pogledajte dva nova videa ovog kovinskog groove/thrash metal benda.

https://www.youtube.com/watch?v=uH21GpLfEqE

 

https://www.youtube.com/watch?v=5-QBMVjMWAs






Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku