Kikindski Omladinski Festival 22. jula u dvorištu Kulturnog centra KikindaSviđa ti se? Javi ostalima!

Šesto izdanje muzičkog festivala KOF (Kikindski Omladinski Festival) biće održano u subotu, 22. jula 2017. u dvorištu Kulturnog centra Kikinda. Od 20 sati, publiku će ispred Kulturnog centra zagrevati disk-džokejka Tamarama Mixtape, dok će na bini festivala zasvirati bendovi Ničim izazvan, E-Play, Stuttgart Online i Downstroy. Festival će zatvoriti elektronski duo Overtone uz koje će publika igrati do ranih jutarnjih časova.

Ulaznice po ceni od 250 dinara su dostupne od 10. jula u Kancelariji za mlade u Kulturnom centru, te Rakija baru Biblioteka koji se nalazi na Trgu Srpskih Dobrovoljaca. Na dan festivala cena na ulazu će ostati nepromenjena. 

Kao i prethodnih godina, KOF će deo sredstava od ulaznica uplatiti nekom pojedincu ili udruženju. Ove godine smo odlučili da pomognemo dvadesetogodišnjoj sugrađanki Anji Popadić, koja je završila srednju muzičku školu Josif Marinković u Zrenjaninu i aprila položila prijemni ispit za diplomske studije na konzervatorijumu Rihard Vagner u Beču, gde semestar staje 900 evra.       

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.