Kikindski Omladinski Festival 22. jula u dvorištu Kulturnog centra KikindaSviđa ti se? Javi ostalima!

Šesto izdanje muzičkog festivala KOF (Kikindski Omladinski Festival) biće održano u subotu, 22. jula 2017. u dvorištu Kulturnog centra Kikinda. Od 20 sati, publiku će ispred Kulturnog centra zagrevati disk-džokejka Tamarama Mixtape, dok će na bini festivala zasvirati bendovi Ničim izazvan, E-Play, Stuttgart Online i Downstroy. Festival će zatvoriti elektronski duo Overtone uz koje će publika igrati do ranih jutarnjih časova.

Ulaznice po ceni od 250 dinara su dostupne od 10. jula u Kancelariji za mlade u Kulturnom centru, te Rakija baru Biblioteka koji se nalazi na Trgu Srpskih Dobrovoljaca. Na dan festivala cena na ulazu će ostati nepromenjena. 

Kao i prethodnih godina, KOF će deo sredstava od ulaznica uplatiti nekom pojedincu ili udruženju. Ove godine smo odlučili da pomognemo dvadesetogodišnjoj sugrađanki Anji Popadić, koja je završila srednju muzičku školu Josif Marinković u Zrenjaninu i aprila položila prijemni ispit za diplomske studije na konzervatorijumu Rihard Vagner u Beču, gde semestar staje 900 evra.       

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku