Otvoren konkurs za drugi Green Heart demo fest 2017Sviđa ti se? Javi ostalima!

U Sokobanji će 22. i 23. jula biti održan drugi Green Heart demo fest na kojem mogu učestvovati svi bendovi sa autorskim pesmama sa teritorije Srbije i regiona. Nagrada za prvo mesto biće ručno rađena gitara Miloša Tomišića u vrednosti od 2000 evra.

Na konkursu za festival potrebno je poslati: kratku biografiju benda, fotografiju benda, kontakt telefon, tri numere u video (URL adrese na internetu) ili audio formatu.

Prijavu benda poslati na E mail organizatora festival: nenad@adonis.rs do 18. jula.

Komisija – stručni žiri izabran od strane organizatora festivala selektiratiće 10 do 12 bendova koji će biti učesnici festivala i na samom nadmetanju svirati po tri autorske pesme.

Organizator obezbeđuje nagradu za prvo mesto. Nagrada je ručno rađena gitara Miloša Tomišića, najboljeg graditelja gitara u regionu, na cijim gitarama sviraju najbolji gitaristi iz Srbije i regiona.

Specifikacije gitare su sledeće: alder body, qurtersawn maple neck sa rosewood fingerboard, wilkinson ili kluson bridge, kluson tuners, Tomisic man made pickups telecaster bridge i p90 neck, finish je nitroceluloza.

Organizator nije u mogućnosti da obezbedi troškove prevoza.

Festival će obe večeri imati takmičarski i revijalni deo od kojih prvoplasirani polufinalnih večeri idu direktno u finale druge večeri. Za pobedničke bendove prve večeri obezbeđeno je prenoćiste ako su iz udaljenih krajeva. Finalistima prve večeri priključuje se i pobednik druge polufinalne večeri.

Ova dva pobednička benda druge večeri, u super finalu će svirati po 20 minuta i obavezno na repertoaru moraju biti dve pesme koje nisu izvedene u polufinalnim nadmetanjima.

U žiriju festivala biće predstavnik udruženja muzičke podrške "Komitet" inače glas organizatora festivala, novinar – kritičar rok muzike sa nekog poznatog portala o aktuelnim muzičkim dešavanjima i jedan poznati muzičar. U koliko se tokom glasanja žirija dogodi nerešen rezultat odlučiće glas organizatora festivala udruženja "Komitet".
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.