Rock spektakl na platou CZK "Masuka", (21/22. jul)



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rock festival po svačijoj meri.
U organizaciji udruženja Balkanska Rok Inicijativa u Velikoj Plani 21. i 22. jula održava se festival mladih rok muzićara pod nazivom Plana Demo Fest. Ove godine festival će se realizovati na velikoj bini ispred ustanove Centra za kulturu ,,Masuka'' koja je ujedno i suorganizator ovog događaja koji se održava po deseti put u ovoj maloj varošici u centru Srbije. 
Na devet prethodnih festivala nastupilo je ukupno 155 grupa iz Srbije i nekoliko iz Bugarske, Švedske, Italije, Hrvatske, Makedonije i USA (gitarista Lance Lopez). 


Ove godine posetiociama predstaviće se 17 grupa skoro svih žanrovskih profila.
Po danima program će biti sledeći:
Petak 21. Jula nastupiće INTERBOLA, SINDROM, TRNJE, BOB ROK, LOUD, CESIUM i na kraju večeri grupa NULA
dok će u subotu 22. Jula na binu izaći COUNTER IGNITION, TRANSFER BLAMA, COCKBLOKERS, SANITARIUM, VALGORA, TAMERLAN i dreDDup.
Festival je od pre par godina postao revijalnog karaktera tako da više nema takmičarskog duha i kako kažu sami učesnici samim tim  lepša je komunikacija i druženje između bendova.
Tradicionalno kao i svih devet godina do sada pokrovitelj ovog festivala je Opština Velika Plana
O samim bendovima koji će nastupiti možete pročitati i čuti ih na fejsbuk događaju organizatora:  https://www.facebook.com/events/227931141054440

Svi posetioci kao i učesnici dok čekaju početak festivala u večernjim satima slobodno vreme mogu provesti preko dana rashlađujući se na  otvorenom bazenu TSC Velika Plana koji je udaljen svega par stotina metara od mesta događaja 
Zbog poštovanja javnog reda i mira početak programa predviđen je za 20:00 čas a trajaće do pola sata iza ponoći.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku