Rock spektakl na platou CZK "Masuka", (21/22. jul)Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rock festival po svačijoj meri.
U organizaciji udruženja Balkanska Rok Inicijativa u Velikoj Plani 21. i 22. jula održava se festival mladih rok muzićara pod nazivom Plana Demo Fest. Ove godine festival će se realizovati na velikoj bini ispred ustanove Centra za kulturu ,,Masuka'' koja je ujedno i suorganizator ovog događaja koji se održava po deseti put u ovoj maloj varošici u centru Srbije. 
Na devet prethodnih festivala nastupilo je ukupno 155 grupa iz Srbije i nekoliko iz Bugarske, Švedske, Italije, Hrvatske, Makedonije i USA (gitarista Lance Lopez). 


Ove godine posetiociama predstaviće se 17 grupa skoro svih žanrovskih profila.
Po danima program će biti sledeći:
Petak 21. Jula nastupiće INTERBOLA, SINDROM, TRNJE, BOB ROK, LOUD, CESIUM i na kraju večeri grupa NULA
dok će u subotu 22. Jula na binu izaći COUNTER IGNITION, TRANSFER BLAMA, COCKBLOKERS, SANITARIUM, VALGORA, TAMERLAN i dreDDup.
Festival je od pre par godina postao revijalnog karaktera tako da više nema takmičarskog duha i kako kažu sami učesnici samim tim  lepša je komunikacija i druženje između bendova.
Tradicionalno kao i svih devet godina do sada pokrovitelj ovog festivala je Opština Velika Plana
O samim bendovima koji će nastupiti možete pročitati i čuti ih na fejsbuk događaju organizatora:  https://www.facebook.com/events/227931141054440

Svi posetioci kao i učesnici dok čekaju početak festivala u večernjim satima slobodno vreme mogu provesti preko dana rashlađujući se na  otvorenom bazenu TSC Velika Plana koji je udaljen svega par stotina metara od mesta događaja 
Zbog poštovanja javnog reda i mira početak programa predviđen je za 20:00 čas a trajaće do pola sata iza ponoći.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.