Dokumentarac KONTAKT o Novosadskoj alternativnoj muzici na CINEMA CITY festivalu!!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

3. septembar 2017 u 22:30 h
CINEMA CITY FESTIVAL
selekcija "Planet Rock"
lokacija: Gradić na ulazu u Petrovaradin

Premijera filma "KONTAKT" novosadskog reditelja i muzičara Mihajla Obrenova, koji je na ovaom filmu radio pune 3 godine, održaće se u nedelju 3. septembra 2017. godine u 22:30 na Cinema City filmskom festivalu u Novom Sadu. Film pokriva period novosadske alternativne muzičke scene počevši od 1989. godine pa do danas. Sadrži 140 sagovornika - novosadskih muzičara koji su bili svedoci vremena u kom su stvarali. Oni će vam ispričati priču o klubovima, sceni, koncertima, događajima i pokazati jednu drugu sliku novosadskog rock zvuka. Neka vas ne obeshrabi minutaža filma od 166 minuta jer je film veoma dinamičan i urađen na moderan način pripovedanja. "Kontakt" je odlična prilika da se upoznate sa novosadskom underground i alternativnom scenom. Topla preporuka svima koji prate domaću muzičku scenu.

teaser za film:

fejbuk event festivala:

web stranica festivala sa više informacija:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku