Dvojac Mister Akustik predstavlja spot za pesmu „Volim te još“Sviđa ti se? Javi ostalima!


Osnovu benda Mister Akustik čine Dragana Bilčar (vokal) i Boban Krsmanović (gitara) i to je postava u kojoj najčešće nastupaju. Po potrebi bend nastupa u manje ili više proširenom sastavu.
Bend je proteklih godina snimio nekoliko pesama, od kojih se na youtube mogu naći: Mi smo najbolji, U snovima, Jednom, Slatke laži, Samo ti i ja, Kasno je, Pozovi me.
U julu ove godine Mister Akustik je u studiju Asfalt snimio dve nove pesme, „Zato što nisi“ i „Volim te još“. Za prvu pesmu je spot u pripremi i trebao bi da se pojavi polovinom avgusta, a za pesmu „Volim te još“ se pojavio pre dvadesetak dana i ovom prilikom ga predstavljamo.
Spot je radio Slobodan Popović koji u filmskim krugovima poznat kao autor i reditelj filma Avala koji je osvojio više nagrada na međunarodnim festivalima autorskog filma. U spotu se kao plesačica pojavljuje Nina Zdravković, koja je inače profesorka baleta u školi Razigrano stopalo. Ista ekipa je učestvovala i u snimanju spota za pesmu „Zato što nisi“, a do tada uživajte u pesmi Volim te još.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.