Hornsman Coyote: Ovo je moj deseti album kao Hornsman Coyote, sedam je moj srećan broj, zelena je boja mira



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski reggae/rock muzičar Hornsman Coyote (ex Eyesburn), danas je posredstvom izdavačke kuće „Ammonite Records“ objavio novi album, pod nazivom „Sevengreen“.
Ovo je deseti studijski album jedne od najznačajnijih ličnosti domaće alternativne scene. Na albumu se nalazi 10 numera, čiju produkciju potpisuje „House of Riddim“, izdavačka kuća iz Austrije sa kojom Coyote ima dugogodišnju saradnju. Novi album se može deklarisati kao „roots reggae“ iako je na istom prisutno mnogo uticaja iz drugih muzičkih žanrova.

- Posle dužeg vremena pevam isključivo u svoje ime, sigurniji u ono što govorim više nego ikad. Na celom albumu ima dosta simbolike, koja je takođe zasnovana na ličnim osećanjima i percepciji... a i nekim činjenicama. Ovo je moj deseti album kao Hornsman Coyote, sedam je moj srećan broj, zelena je boja mira, a "Sevengreen" je ujedno i 50. izdanje Ammonite Records-a, kaže Nemanja Kojić Coyote.

Izdavanju albuma je prethodilo objavljivanje dva spota, za pesme: „Modern age slavery“ i „I belive“, dok je danas na zvaničnom Hornsman Coyote youtube kanalu objavljen još jedan spot, ovog puta za pesmu „Bells of Hate“.

Publika je nekolicinu pesama sa novog albuma već imala priliku da čuje tokom letnje turneje, na raznim festivalima i solo koncertima koje je Kojot zabeležio u prethodnih par meseci širom Srbije i Evrope.
Prvi naredni koncert u Srbiji, Hornsman Coyote će održati sa svojim „soudsystemom“ u Novom Sadu, na Festivalu uličnih svirača 3.septembra, nakon čega će otputovati na trodnevnu turneju po Malti.

Digitalnu kopiju vašeg albuma možete potražiti putem sledećih servisa: http://phonofile.link/sevengreen
Više informacija o predstojećim nastupima benda potražite na: www.hornsmancoyote.com




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku