Novi Dani urbane kulture na MoraviSviđa ti se? Javi ostalima!

 U Čačku uz skejtere i Prti Bee Gee, Ritam Nereda, Dejan Milićević
 
 
Treći DUK festival održaće se od 11. do 13. avgusta u Parku Mladosti u Čačku. 
 
Tokom tri festivalska dana publika će moći da uživa u takmičenju u ekstremnim sportovima, crtanju murala na više lokacija u gradu, Živoj bilioteci, da pravi O:tvoreno igralište, pazari na DUK marketu i naravno, da sluša dobru muziku.
 
Dok je prvo festivalsko veče predviđeno za elektronsku, pretežno tehno muziku, drugo festivalsko veče predviđeno je za bendove i program uživo. U petak, 11. avgusta, muzički deo Festivala otvoriće lokalna podrška Kućna muzika, sjajni duo Marco White B2B Nemansky, a nakon njih Dejan Milićević, jedno od najpoznatijih imena u svetu di-džejeva kod nas. Talentovani producent i di-džej iz Požarevca TKNO će zatvoriti prvo festivalsko veče. Program u subotu će otvoriti mladi čačanski bendovi.  Nakon njih nastupaju bendovi Reflection iz Gornjeg Milanovca i Larska iz Kragujevca. Kao glavni izvođači ove večeri nastupiće čuveni Ritam Nereda i beogradski reperi Prti Bee Gee. Nakon zvaničnog muzičkog programa, koji traje od 20h do 3h posle ponoći, organizatori najavljuju After Party na Moravi.
 
Više o programu skejt takmičenja, kao i o tačnoj satnici muzičkog dela možete saznati na Fejsbuk stranici festivala https://www.facebook.com/dukfestival/ ili na iventu https://www.facebook.com/events/199858650549474/
 
Karte za večernji program ćete moći da kupite na ulazu festivala po ceni od 300 dinara za jedno festivalsko veče, dok za oba festivalska dana cena će iznositi 500 dinara. Dnevni program, kao i kamp zona su besplatni i na raspolaganju svim posetiocima. Sav prihod od prodatih karata biće usmeren na realizaciju projekta Park mladosti.
 
Ove godine DUK festival se održava pod pokroviteljstvom Grada Čačka, kompanije "Stejdž pro" i TvLav+, kao i drugih mnogobrojnih prijatelja festivala.
 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.