Atomsko skrovište, Gift i BandX - TRIBUTE VIKEND U FESTU



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ove nedelje u klubu Fest u Zemunu – TRIBUTE VIKEND! U četvrtak 28.septembra slušaćete Atomsko skrovište, u petak 29.septembra na binu će Gift a u subotu 30.septembra u klubu nastupa BandX.

Atomsko Skrovište je jedinstveni tribjut bend jednog od najčuvenijih sastava ex-Yu rok scene - Atomskog Skloništa. Bend okuplja iskusne muzičare, a pre svega velike poštovaoce i obožavaoce ovog legendarnog sastava.  Članovi benda su: Nebojša Čanković - gitara, Vladimir Rajčić - bas, Aleksandar Petrović - bubnjevi i Dejan Mrkalj – vokal. U četvrtak 28.septembra vraćamo se u vreme kada je Atomsko Sklonište živelo rokenrol san!
https://www.facebook.com/Atomsko-Skroviste-1506509686281543/
https://www.youtube.com/watch?v=Lx7Uk0DWdfE 

Već više od decenije i po, novosadski kaver bend The Gift pleni klubsku publiku svojim neobičnim i autenticnim nastupom. Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja" pesama, moze se osetiti više magije u muzici. Frontmen Jovan Matić  je usavršio svoj "britanski izraz" na sceni  i to doprinosi da ovaj bend zaista postigne vrhunski nivo izvođenja, koji pored provezbanog muzickog dela, pruza i akcenat, "very british izgled", plesne pokrete koji su karakteristični za velike ikone, i ono što je najbitnije u rokenrolu, samu harizmu na sceni, koju je teško prepoznati u moru današnjih bendova. Ovaj bend prati niz godina nastupanja i kao tribute Depeche Mode. Ta tribute ekspertiza pojačava duh i prisutnost Depeche Mode-a na ovim prostorima. The Gift je Party bend, a publika koja ih obozava pored ultimativne zabave dobija i još jedan poriv, a to je glad da ih cuje ponovo I zato se vidimo u petak 29.septembra u Festu!
https://www.facebook.com/Giftbandmusic/
https://www.youtube.com/watch?v=XnuTa7aOW7A 
Facebook event 

Beogradska grupa BandX koja već dugi niz godina funkcioniše kao AC/DC tribute band i poznata je fanovima grupe AC/DC širom sveta. Njihov rad je bio interesantan i Suzan Masino, novinarki i spisateljici, autoru knjige ,,Neka bude rok" - zvanične biografije kultnog sastava AC/DC. Milan Živadinović - Billy, frontmen benda, u velikoj meri je ,,skinuo" originalne vokale Bona Skota i Brajana Džonsona. Sa ekipom koju čine Darko Vukotić, Darko Stefulj, Igor Škoro i Dragan Telalović, direktno sa moto skupova širom zemlje na kojima su postali nezaobilazni deo muzičkog programa, u subotu stižu u Fest! 
https://www.facebook.com/BANDX-240118676029258/
https://www.youtube.com/watch?v=auMO0rP1KE4

Atomsko skrovište, Gift t i BandX garantuju puno vrhunskog rokenrola i dobre energije ovog vikenda, izaberite ono što vam najviše prija i vidimo se u klubu Fest



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive