Bend XI-Eleven izdao album



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dugovečni kruševački hrišćanski grunge-hard rok bend XI, predvođen učiteljem veronauke Ivanom Miladinovićem, nakon dugotrajnog perioda stvaranja konačno je tržištu predstavio album prvenac „From above", objavljen pod etiketom Miner records.

Na ovom osobenom izdanju našlo se deset pesama iz opusa Ivana Miladinovića – Karingtona koje su nastajale u proteklih 13 godina. Teme se kreću od od onih krajnje intimnih – lične prirode, do pesama koje obiliju hrišćanskom etikom. Materijal je sniman u čak tri studija – kod Bože u Jagodini (producent Marko Vulfi Vučković), u Jasici (producent Vlada Panin) i u Makrešanu (editing Zlatko Petković Zlaja, mastering Zoran Vasić). Zlatko Petković (ZAA) takođe i gostuje na tri pesme.

11225400_1075805245771893_1143917480116874907_o

Ivan Miladinović – Karington

Promotivni video singl „Nevoljan" je snimljen u Nirnbergu prošle godine, uz malu pomoć studenata iz tog grada: Lee i Olivere Kam, Linde Lehner i Tereze u vreme trajanja gradskog muzičkog festivala Bardentrefen (Bardentreffen). Scenario i režiju spota potpisuje Takođe Ivan Miladinović, ujedno i komletan autor, pevač i gitarista grupe XI.

Uskoro se očekuje i koncertna promocija albuma u kultnom kruševačkom rok klubu „Zamajac"

– Album je sinteza decenijskog kreativnog opusa i samo je početak priče, koja treba da se nastavi, jer materijal već postoji za drugi album. Nadam se da će se svideti ljudima, da će ga slušajući odlaziti bogatiji i kreativniji i biti nadahnuti dobrom i pozitivnom energijom. Čovek je ikona i slika živoga Boga i kao Njegova slika i prilika prizvan je da se bavi umetnošću, da bude kreativan. Rock 'n' roll je najkreativnija muzika 20. veka. Bavimo se dobrim mislima i širimo pozitivnu energiju, širimo ljubav, obrazložio je Miladinović svoje delo.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive